full screen background image

CAS începe distribuirea cardurilor de sănătate asiguraţilor care nu au intrat în posesia acestora

carduri de sanatate     Începând de vineri, 9 ianuarie, Casa de Asigurări de Sănătate (CAS) Suceava va începe procesul de distribuire a cardurilor naţionale de asigurări sociale de sănătate asiguraţilor care nu au intrat în posesia acestora.

Reamintim că procesul de distribuire, prin poştă, a celor 387.200 de carduri naţionale de asigurări sociale de sănătate către persoanele asigurate din judeţul Suceava s-a încheiat în luna decembrie 2014, fiind distribuite într-un procent de 95%.

În urma procesului de distribuire, un număr de 19.990 de carduri naţionale au fost returnate la CAS, neputând fi înmânate beneficiarilor.

Pentru a putea intra în posesia cardului de sănătate, persoanele asigurate (sau aparţinătorii acestora – soţ,soţie, copii, părinţi) se vor prezenta la CAS Suceava, cu cartea de identitate/buletinul de identitate/paşaport.

Aici vor completa o cerere tip şi li se va elibera cardul naţional de asigurări sociale de sănătate, dacă acesta a fost returnat Casei de Asigurări de Sănătate Suceava.

comments

comments