full screen background image

Tânără din Arbore, spitalizată la o zi după ce a fost lovită de o maşină

upu     Poliția municipiului Rădăuți a fost sesizată, luni, de Spitalul Județean Suceava, despre faptul că la unitatea medicală s-a prezentat o tânără de 18 ani, din comuna Arbore, care a suferit vătămări corporale, în urma unui accident rutier produs, duminică, pe raza comunei Arbore.

Din cercetări, polițiștii au stabilit faptul că,duminică, în jurul orei 20.45, un tânăr, de 19 ani, din comuna Arbore, în timp ce conducea autoturismul, pe raza localității, a fost surprins de apariția pe sensul său de mers, din spatele unui autoturism parcat pe partea stângă, a unei tinere de 18 ani, din localitate, care s-a angajat în traversarea drumului în calitate de pieton, fără a se asigura, aceasta fiind acroșată cu partea din față a autoturismului.

Imediat după impact,  tânăra a plecat de la locul accidentului, intrând în curtea unei locuințe, fără a dori să discute cu conducătorul auto.

Având în vedere aceste aspecte, conducătorul auto s-a deplasat la Postul de poliție Arbore unde a anunțat cele întâmplate, ocazie cu care a fost audiat și testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Ulterior, în dimineața zilei de luni, întrucât  tânăra acuza dureri, a fost transportată de tatăl său la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Cercetările continuă pentru stabilirea împrejurărilor producerii evenimentului.

comments

comments