full screen background image

Vremea permite continuarea unor lucrări, în muncipiul Rădăuţi

maerean 2     Vremea bună din aceste zile permite continuarea unor lucrări începute în muncipiul Rădăuţi.

Primarul intermimar al localităţii, Tiberiu Marean, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că nu va înceta activitatea nici la amenajarea tonei pietonale din centru, nici la reabilitarea reţelelor de apă şi de canalizare.

Maerean: “Nici nu mai ştim dacă vine primăvara sau vine iarna. Avem nişte zile foarte frumoase de dembrie, aşa cum nu suntem noi obişnuiţi, în Bucovina. Pentru că timpul ne permite, încercăm să terminăm o serie de lucrări, astfel încât pietonalul să fie funcţional în proporţie cât mai mare, să putem închide cât mai multe puncte de lucru ale firmei Pfeiffer, care lucrează la reabilitarea şi extinderea reţelelor de apă şi de canalizare, şi să putem continua lucrările pe o serie de străzi care sunt în curs de modernizare sau în curs de electrificare – culmea, vorbim de electrificare în anul 2014, mai mare ruşinea!”

Primarul intermimar al municipiul Rădăuţi speră ca să fie finalizate şi lucrările la acoperişul Şcolii Gimnazile nr. 4

Maerean: “Terminăm lucrările la acoperişul Şcolii nr. 4, ceea ce va permite ca, începând cu această iarnă, lucurile să fie cu totul altfel în ineriorul repsectivei unităţi de învăţământ. La fel şi la Eudoxiu Hurmizachi, s-au încheiat lucrările la acoperiş şi acum se poate lucra la interioare. Am reuşit să rezolvăm o serie de lucruri foarte importante pentru cei care îşi desfăşoară acolo activitatea.”

comments

comments