full screen background image

Robbie Williams vrea să renunţe la muzică şi să devină mecanic auto

Robbie Williams Photographed by John Wright     Cântăreţul britanic Robbie Williams vrea să renunţe la carieră şi să devină mecanic auto în Germania, întrucât s-a “plictisit” de muzică şi îşi doreşte “un loc de muncă adevărat”.

Artistul, în vârstă de 40 de ani, care are doi copii cu soţia sa, Ayda Field – Theodora, în vârstă de doi ani, şi Charlton, în vârstă de şase săptămâni -, spune că va renunţa la cariera sa din muzica pop în favoarea “unui loc de muncă adevărat”, deoarece s-a plictisit de profesia de cântăreţ, pe care o practică de aproape 25 de ani.

“Ca să fiu sincer, am cam început să mă plictisesc de acest statut de star pop şi star rock. Am fost foarte, foarte norocos. Am avut o carieră uluitoare, dar vreau să fac ceva diferit”, a spus Robbie Williams.

Artistul britanic şi-a lansat cel de-al şaptelea album de studio, “Under the Radar Volume 1”, săptămâna trecută, în aceeaşi perioadă în care fostul său grup Take Take a debutat pe primul loc în topul britanic cu albumul “III”. Noul material discografic al cântăreţului Robbie Williams nu a fost eligibil pentru topul britanic, deoarece a fost lansat prin intermediul site-ului său.

comments

comments