full screen background image

Ministrul Carmen Dan – marțea viitoare, la Comisia de Apărare din Senat

Președintele Comisiei de Apărare din Senat, liberalul Iulian Dumitrescu, a afirmat că a convenit cu ministrul de Interne, Carmen Dan, ca aceasta să vină marțea viitoare în fața acestui for să explice acțiunile Jandarmeriei la protestele de stradă de duminică seară.

“Ieri (n.r. luni seară) am convocat-o pe doamna ministru de Interne pentru astăzi, la Comisie. Aseară, doamna ministru m-a sunat. Mi-a spus că astăzi o să fie o ședință a CSAT la ora 12,00 și la 10,00 avea ședință pregătitoare la minister și nu poate să ajungă. De asemenea, mi-a spus că mâine (n.r.miercuri) are ședință pregătitoare de Guvern și ședință de Guvern. Deci, nici mâine nu poate. Am convenit împreună să ne vedem aici, la Comisie, pentru tema pentru are am invitat-o și anume de ce (…) am văzut jandarmi călare la mitingul de duminică”, a declarat, marți, Iulian Dumitrescu.

Biroul Executiv al PNL a luat, luni, decizia de convoca la Parlament ministrul de Interne, Carmen Dan, pe tema intervenției jandarmilor la protestele de duminică din Capitală, a anunțat președintele liberalilor, Ludovic Orban.

AGERPRES

comments

comments