full screen background image

Primarul de Rădăuţi promite că deszăpezirea localităţii va fi o prioritate pentru autorităţi

radauti zapada     Primarul interimar al municipiului Rădăuţi, Tiberiu Maerean, a promis că deszăpezirea în localitate va fi o prioritate pentru autorităţi, astfel încât această problemă să nu mai fie, ca în anii anteriori, un veşnic subiect de discuţii.

Maerean a spus, marţi, într-o conferinţă de presă, că societatea Servicii Comunale a răspândit material antiderapant pe strazi, a început să îndepărteze excesul de zăpadă, şi speră ca, în Rădăuţi, să nu existe probleme deosebite în ceea ce priveşte circulaţia rutieră.

Maerean: “Iarna a venit şi vom vedea în ce măsură competenţele noastre organizatorice vor corespunde cerinţelor cetăţenilor, astfel încât să nu avem probleme cu înzăpezirea. Am văzut că cei de la Servicii Comunale au ieşit pe traseu, au dat cu material antiderapant, au început să îndepărteze excesul de zapadă de pe carosabil. Au intrat în teste şi utilajele cumpărate de Primărie – cauciucuri noi, lame, adaptări, fel de fel de probleme organizatorice şi administrative, inerente unui început de activitate. Sperăm să venim cu un plus de activitate în acest domeniu, astfel încât rădăuţenii să simtă că, la nivelul municipiului, există o preocupare reală faţă de această problemă, care, întotdeauna, a fost un subiect de discuţie în perioada rece.”

comments

comments