full screen background image

187 de pompieri militari suceveni, avansaţi în grad înainte de termen

avansare isu     Vineri, 28 noiembrie, premergător evenimentelor care se vor desfăşura de Ziua Naţională a României, la sediul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Bucovina” al judeţului Suceava, au fost avansaţi în gradul următor, înaintea expirării stagiului minim, 187 de militari din toate subunităţile din judeţ, pentru rezultatele excepţionale în îndeplinirea atribuţiilor specifice.

Astfel, în temeiul Ordinului ministrului Afacerilor Interne şi al inspectorului general al  I.G.S.U., inspectorul şef, generalul de brigadă dr. Ion Burlui, a oferit tresele pentru 185 de subofiţeri şi doi maiştri militari, care au fost avansaţi la gradul de plutonier adjutant-şef – 7 militari, la plutonier adjutant – 3 militari, la plutonier major – 176 militari şi la gradul de plutonier – 1 militar.

Cei doi maiştri militari au fost avansaţi în gradul de maistru militar principal, respectiv maistru militar clasa I.

Tot în acest cadru festiv, şeful pompierilor suceveni a conferit/acordat, pentru 14 pompieri militari, Plachete onorifice, Embleme de Merit, Distincţii de serviciu-insigne simbol şi Insigne onorifice, pentru rezultatele obţinute.

De asemenea, dr. Tiberius Brădăţan, director medical al Spitalului Judeţean Suceava, şi dr. Liviu Cîrlan, medic şef UPU-SMURD, au primit Emblema de Merit „Partener pentru ordine şi siguranţă publică” clasa a III-a.

comments

comments