full screen background image

Un şofer băut a produs un accident în Gura Humorului

POLITIST    O patrulă a Compartimentului Rutier din cadrul Poliţiei Oraşului Gura Humorului a fost sesizată, marţi, în jurul orei 17.50, despre faptul că, pe strada Mănăstirea Humorului din oraşul Gura Humorului, a avut loc un eveniment rutier, soldat doar cu pagube materiale, iar conducătorul celuilalt autovehicul se află într-o vădită stare de ebrietate.

Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au stabilit că, în jurul orei 17.40, un bărbat, de 53 de ani, din comuna Mănăstirea Humorului, în timp ce conducea autoutilitara, datorită conducerii imprudente, ca urmare a stării de ebrietate în care se afla, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers.

Astfel, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune laterală cu un autoturism, condus regulamentar, din sens opus, de un bărbat, de 44 de ani, din municipiul Suceava.

Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,50 mg/l alcool pur în aerul expirat, pentru şoferul de 53 de ani, respectiv 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, pentru celălalt.

Primul şofer a fost condus la Spitalul Orăşenesc Gura Humorului, pentru a i se recolta mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, care va fi soluţionat procedural.

comments

comments




Leave a Reply

avatar