full screen background image

Lucrările pe strada Sucevei, din Fălticeni, în grafic

strada sucevei     Lucrările pe strada Sucevei, din municipiul Fălticeni, se desfăşoară fără probleme.

Primarul Cătălin Coman a declarat, astăzi, într-o intervenţie telefonică pentru ştirile Radio Viva FM, că, în această dimineaţă, a avut o şedinţă cu reprezentanţii celor 3 firme constructoare, pentru a armorniza lucrările.

Toate aceste demersuri sunt făcute pentru a finaliza lucrările în cel mai scurt timp posibil.

Coman: “Se lucrează şi la strada Sucevei, se lucrează şi la tot ceea ce înseamnă iluminat public pe această stradă. Chiar dimineaţă am avut o şedinţă cu toţi cei implicaţi în realizarea infrastructurii acolo. Încercăm să armonizăm activităţile celor trei firme, astfel încât lucrurile să se desfăşoare cât mai repede şi de cât mai bună calitate. Lucrarea are un termen de finalizare de 14 luni, dar este doar un termen acoperitor, pentru că încă nu se cunosc posibilităţile de a lucra pe timpul sezonului rece.”

Modernizarea străzii Sucevei se face pe trei componente.

Pe de o parte, proiectul de reabilitare a reţelelor de apă şi canalizare, iar pe de altă parte, modernizarea şi extinderea sistemului de iluminat public şi reabilitarea străzii.

Modernizarea în întregime a străzii Sucevei este cea mai mare lucrare care se face în Fălticeni după anii 90, urmând a fi realizată din fonduri guvernamentale şi din fonduri proprii ale municipalităţii.

comments

comments




Leave a Reply

avatar