full screen background image

Lucrările de reabilitare a străzii Sucevei, din Fălticeni, vor începe în scurt timp

strada sucevei     În municipiul Fălticeni, continuă organizarea de şantier pentru lucrarea de reabilitarea a străzii Sucevei.

Lucrările presupun intervenţii pe o lungime de 1,830 de metri liniari, constând în: consolidarea infrastructurii rutiere existente, refacerea sistemului rutier pe traseul lucrărilor de apă şi canalizare executate recent, amenajarea unui scuar axial longitudinal, realizarea trotuarelor cu pavele autoblocante, montarea bordurilor la trotuare şi la noul scuar, îmbrăcăminte rutieră nouă, amenajarea a două sensuri giratorii la intersecţia dintre strada Sucevei şi strada Nicolae Bălcescu, respectiv la intercecţia dintre strada Sucevei şi varianta veche a DN2 spre Rotopăneşti, realizarea semnalizării orizontale (marcaje rutiere) şi semnalizării verticale (indicatoare rutiere).

Într-o intervenţie telefonică în cadrul emisiuni VIVA Cafe, difuzată de Radio VIVA FM, primarul municipiului Fălticeni, Cătălin Coman, a vorbit despre stadiul respectivelor lucrări.

Coman: “Acum se face tot ceea ce înseamnă organizare de şantier. Deasemenea, se poartă discuţii cu cele trei firme care lucrează, simultan, pe strada Sucevei, pentru că avem reţelele de apă şi canalizare, partea de asfaltare şi cea de iluminat public. În cel mai scurt timp, lucrurile se vor armoniza şi va începe efectiv investiţia. Este un proiect mare, cea mai mare investiţie pe străzi făcută vreodată în Fălticeni, din fonduri fuvernamentale şi locale.”

Prin contractul semnat, constructorul s-a angajat să finalizeze lucrările de reabilitare pe strada Sucevei în termen de 14 luni, dar primarul Coman este foarte sigur că această arteră rutieră va fi finalizată “mult, mult mai repede”.

comments

comments




Leave a Reply

avatar