full screen background image

Percheziţii pentru identificarea unor hoți de anvelope

perchv1     Poliția municipiului Vatra Dornei a continuat cercetările în ceea ce priveşte trei furturi de anvelope, în valoare de peste 30.000 de lei, înregistrate la nivelul subunității, în perioada august-septembrie 2014.

Astfel, joi, în baza mandatelor emise de Judecătoria Vatra Dornei, echipe de polițiști și luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale, în cooperare cu forțe de jandarmi, au procedat la efectuarea a 5 percheziții domiciliare,

Acşiunile s-au desfăşurat la 3 locații de pe raza municipiului Rădăuți, ce aparțin unui suspect, de 36 de ani, din localitate și 2 pe raza orașului Vicovu de Sus, care sunt deținute de alți doi suspecți, un bărbat, de 21 de ani, și unul de 46 de ani.

Cu ocazia perchezițiilor, au fost identificate 271 de anvelope auto, de diferite mărimi și modele, noi și second hand, 4 baterii auto și 3 antene auto.

Doi dintre suspecți, respectiv bărbatul de 21 de ani, din orașul Vicovu de Sus, și cel de 36 de ani, din municipiul Rădăuți, nu au fost găsiți la domiciliu, iar suspectul de 46 de ani, din orașul Vicovu de Sus, a fost audiat în prezența apărătorului ales, ocazie cu care a refuzat să dea declarații.

Din datele deținute, polițiștii au stabilit faptul că cei trei, alături de alte persoane, toți rude între ele, au comis furturi cu același mod de operare, atât în străinătate, cât și pe raza altor 4 județe, de unde au sustras același gen de bunuri – cauciucuri, baterii auto, casetofoane, stații, etc.

Cercetările continuă față de cei trei suspecţi, sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat și stabilirea întregii activității infracționale.

comments

comments
Leave a Reply

avatar

Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza