full screen background image

Peste 200 de participanţi la seminarul “21 de metode pentru a creşte afacerea ta”

Lorand Soares     Cel mai bun trainner și speaker din România, singurul român care a lucrat în cea mai mare firmă de business coaching din lume, Lorand Soarez, a susținut, în data de 14 octombrie, la Suceava, la Hotel Imperium, seminarul gratuit “21 de metode pentru a creşte afacerea ta”.

Evenimentul a reunit peste 200 de oameni de afaceri, angajaţi şi angajatori din judeţul Suceava, care au beneficiat de o infuzie de informaţii li tehnici valoaroase pentru afaceri de succes.

“În domeniul în care activez, am reuşit ca, în 5 ani de activitate, să organizez mai multe cursuri decât cei mai experimentaţi traineri din România. Au fost la cursurile mele, deja, peste 50.000 de oameni de afaceri, din România şi alte ţări din Europa. În anii 2012 şi 2013, am fost considerat şi cel mai bun speaker din România, o recunoştinţă oferită de Business Days, cel mai mare eveniment business din România”, a menţionat Lorand Soarez, pentru a confirma experienţa în domeniu, deşi toţi cei prezenţi au fost convinşi, încă din primele minute, că în spatele reuşitelor sale sunt ani de muncă şi specializare.

Pentru cei interesaţi, Lorand Soarez va reveni în Suceava pentru a susţine workshop-ul “Vânzări eficiente pentru afacerea ta”, în data de 29 octombrie.

Mai multe informaţii găsiţi pe coaching4you.ro la sectiunea  /evenimente/ sau pe pagina facebook.com/LorandSoaresSzasz.

comments

comments




Leave a Reply

avatar