full screen background image

LORA, LIVE la VIVA FLASH: Despre ,,Tu și ea”, lansarea noului album și debutul în industria cosmetică!

Lora a lansat cel de-al doilea album de studio din carieră, un material izvorât din momente de introspecție, reproș, conștientizare și alinare. Noul disc al artistei se numește “Despre Demoni şi Iertare” și conține 13 melodii. De la un single la altul, Lora demonstrează că este un artist cameleonic, dornic să exploreze cât mai multe nuanțe și stiluri muzicale. Prin noul album “Despre demoni şi iertare“, Lora se camuflează încă o dată, trecând de la balade emoţionante la adevărate imnuri pentru petreceri.
 
Prezentă în cadrul emisiunii VIVA FLASH, Lora ne-a povestit parcursul celor 2 ani de când lucrează la acest album, dar și ideea de la care a pornit noul single ,,Tu și ea”! Single-ul  este compus de către Lora, alături de Şerban Cazan, Roland Kiss, Lucian Nagy și Smiley, în studioul HaHaHa Production. Videoclipul este regizat de Ionuţ Trandafir, care a colaborat cu câţiva actori în vogă la ora actuală pentru acest material. E vorba despre actorul Paul Diaconescu, din serialul “Triplu Sec”, dar şi actorul Alex Coman şi supermodelul internaţional Alina Puşcau.
 
Noutatea despre care nu știe multă lume însă este lansarea unei creme la care LORA lucrează de 2 ani, în paralel cu activitatea muzicală, și care prezentă pe rafturi, după spusele ei, luna viitoare! Produsul a trecut toate testele calității și este gata să intre pe piață, mai multe detalii însă ascultați în varianta integrală a interviului:
 

comments

comments