full screen background image

Şofer băut grav accidentat, după ce s-a izbit cu maşina de un copac

upu     Duminică, la ora 04.50, Spitalul Judeţean Suceava a sesizat poliția despre faptul că la unitatea medicală s-au prezentat două persoane, care au relatat faptul că au fost implicate într-un accident rutier, pe raza localităţii Dărmăneşti.

Din cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, în jurul orei 03.30, pe DC 37, din comuna Dărmănești, un tânăr, de 23 de ani, din localitate, aflat sub influența băuturilor alcoolice, în timp ce conducea autoturismul, în apropierea locuinţei sale, a pierdut controlul și s-a izbit într-un copac de pe marginea drumului.

În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a conducătorului auto, ce necesită 35 – 40 de zile de îngrijiri medicale, și rănirea ușoară a unei tinere, de 21 de ani, din localitate, pasageră în autoturism.

Bărbatul a fost internat în secţia de Ortopedie a Spitalului Judeţean,  cu diagnosticul “TRAUMATISM GLEZNĂ BILATERAL, PLAGĂ CONTUZĂ TIBIE DREAPTĂ, ESCORIAŢIE COAPSA STÎNGĂ.”

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,23 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital,  i s-au  recoltat mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului.

comments

comments




Leave a Reply

avatar