full screen background image

Două dosare penale, pentru șoferi prinși conducând băuți

POLITIST     Miercuri, la ora 13.00, pe DN 2K, în centrul comunei Arbore, polițiștii au oprit pentru control autoturismul condus de un bărbat, de 32 de ani, din orașul Cajvana.
Deoarece emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care a fost condus la spital, unde i s-au prelevat probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Ceva mai târziu, în jurul orei 15.40, un echipaj rutier din cadrul Poliţiei oraşului Gura Humorului, în timp ce executa serviciul de supraveghere şi control al traficului rutier, pe DN 17, pe raza localității, a executat semnal regulamentar de oprire pentru conducătorul unui autoturism care efectuase o depăşire neregulamentară pe linie continuă.
Întrucât conducătorul auto nu a oprit la semnal, continuându-şi deplasarea de pe DN 17 pe un drum nemodernizat din localitatea Frasin, s-a trecut la urmărirea acestuia, aproximativ 3 km, reușindu-se blocarea autoturismului.
Conducătorul auto a fost identificat de polițiști ca fiind un bărbat de 32 ani, din comuna Stulpicani, care emana halenă alcoolică, sens în care, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,98 mg/l.

Celor doi li s-au întocmit dosare penale.

comments

comments




Leave a Reply

avatar