full screen background image

Trei răniţi în urma unui accident produs în apropiere de Berchişeşti

accident1     Miercuri, în jurul orei 13.00, un bărbat, de 35 de ani, din judeţul Neamţ, în timp ce conducea autoturismul, pe DN 2E, în afara localităţii Berchişeşti, datorită nepăstrării unei distanţe suficiente faţă de un atelaj hipo, care circula în faţa sa, încercând să evite impactul cu acesta, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a derapat, ca urmare a carosabilului umed.

Astfel, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune laterală cu autoturismul condus regulamentar, din sens opus, de un bărbat, de 36 de ani, din judeţul Bacău, care a fost proiectat în şanţul din partea dreaptă a drumului.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală uşoară a unui minor, de 5 ani, și a unei femei, de 29 de ani, ambii din judeţul Bacău, pasageri în autoturismul  condus de bărbatul de 36 de ani, şi rănirea  ușoară a unei femeie, de 31 de ani, din municipiul Suceava, pasageră în autoturismul condus de bărbatul de 35 de ani.

Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, li s-au recoltat mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

comments

comments




Leave a Reply

avatar