full screen background image

Rapid Suceava și-a prezentat achizițiile de jucători și obiectivele

Rapid 14     Echipa de fotbal Rapid Suceava și-a prezentat, într-o conferință de presă, achizițiile de jucători și obiectivele pentru sezonul 2014/2015.

Gruparea suceveană a adus opt jucători noi în aceasta vară: portarul Andrei Rohetki (FCM Dorohoi), fundașul Florin Plecanciuc (Metalul Reșița), mijlocașii Alexandru Apostol (Concordia Chiajna), Florin Burcea (Dinamo II), Dragoș Sfrijan (Dunărea Galați), Adrian Gheorghiuc (Sporting) și atacanții Sascha Marinkovic (FC Voluntari) și Marius Matei (Dunarea Galați).

Președintele executiv al formației, Dumitru Moldovan, consideră că echipa a reușit cea mai buna campanie de transferuri, de la Cetatea încoace.

Moldovan: “Am adus jucători buni, liberi de contract. Cred că am reuşit cea mai bună campanie de achiziţii de la Cetatea încoace, doar că atunci au venit mulţi jucători de la o singură formaţie,  CS Otopeni, s-au format bisericuţe în cadrul lotului, iar acest lucru a dăunat foarte mult echipei”.

Antrenorul echipei, Bogdan Tudoreanu, a declarat că obiectivele pentru sezonul 2014/2015 sunt accederea în play-off, în campionatul Ligii a II-a, şi calificarea în şaisprezecimile de finală ale Cupei României.

comments

comments




Leave a Reply

avatar