full screen background image

Activitatea Comisiei de Evaluare a Persoanelor Adulte cu Handicap Suceava a fost suspendată

Handicap Logo     Începând cu data de 28 iulie, Comisia de Evaluare a Persoanelor Adulte cu Handicap Suceava îşi suspendă activitatea, constând în analiza dosarelor transmise de către Compartimentul de Evaluare Complexă a Persoanelor Adulte cu Handicap din cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Suceava şi eliberarea certificatelor de încadrare în grad de handicap.

Directorul executiv al DGASPC Suceava, Dan Ionuţ Adomniţei, spune că întreruperea activităţii este cauzată de demisia din funcţie a preşedintei Comisiei de Evaluare a Persoanelor Adulte cu Handicap Suceava, dr. Ioana Solcan.

Activitatea comisiei va fi reluată în momentul obţinerii avizului din partea Ministerului Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice şi a numirii noii componenţe a comisiei.

Totodată, Adomniţei precizează că activitatea Compartimentului de Evaluare Complexă a Persoanelor Adulte cu Handicap din cadrul DGASPC Suceava, se va desfăşura în regim normal, toate persoanele care se vor prezenta vor fi evaluate / reevaluate în vederea încadrării în grad de handicap.

comments

comments




Leave a Reply

avatar