full screen background image

Premii pentru suceveni la Concursul de Referate şi Comunicări Ştiinţifice ale elevilor de liceu

sesiune de referate     În perioada 16-20 iulie, s-a desfăşurat, la Sinaia, faza naţională a  Concursului de Referate şi Comunicări  Ştiinţifice ale elevilor din învăţământul liceal, la disciplina Geografie.

Elevii suceveni au obţinut două premii I, un premiu III şi o menţiune.

Premiile I au fost primite de Andreea Cîmpan, elevă în clasa a XI-a la Colegiul Naţional ”Eudoxiu Hurmuzachi” Rădăuţi (la secţiunea Geografie mediului, cu lucrarea “Evoluția mediului din municipiul Rădăuți sub impactul dezvoltării teritorial – funcționale”), îndrumată de prof. Luminiţa Lăzărescu şi Constantin Cocerhan, şi de Adelina  – Ioana Cardaş, din clasa a XI-a a Colegiului Naţional ”Nicu Gane” Fălticeni (la secţiunea Geografie umană, cu lucrarea “Evoluția funcțională și a peisajului urban în orașul Fălticeni”), sub îndrumarea prof. Marcel Porof.

Premiul al III-lea a fost câştigat de Răzvan – Alexandru Gavriliuc, elev în clasa a X-a la Colegiul Naţional ”Mihai Eminescu” Suceava (la secţiunea Geografie umană, cu lucrarea “Dinamica și structura populației comunei Grănicești în ultimele două decenii”), îndrumat de prof. Constantin Cocerhan şi Luminiţa Lăzărescu, în timp ce menţiunea a fost obţinută de Lorena Davidel, din clasa a XI-a a Colegiului Naţional ”Nicu Gane” Fălticeni (la secţiunea Geografie fizică, cu lucrarea “Cercetări paleogeografice și geomorfologice în bazinul Șomuzul Mare”), sub îndrumarea prof. Marcel Porof şi Constantin Cocerhan.

comments

comments




Leave a Reply

avatar