full screen background image

Apa caldă va fi întreruptă, în municipiul Suceava, între 18 şi 31 august

OLYMPUS DIGITAL CAMERA     Termica revine asupra perioadei de întrerupere a apei calde în municipiul Suceava.

Adminsitratorul special, OVIDIU DUMITRESCU, a declarat, astăzi, că a informat municipalitatea în legătură cu intenţia de a sista furnizarea în perioada 18 – 31 august.

Cele 14 zile în care sucevenii racordaţi la sistemul centralizat de termoficare se vor spăla la lighean au fost reduse, după ce, anterior, Termica solicitase sistarea timp de 26 de zile.

DUMITRESCU a menţionat că scurtarea perioadei de reparaţii va impune costuri suplimentare din cauza apelării şi la alte firme, nu numai la angajaţii proprii.

El a adăugat că sistarea apei calde nu se poate face separat pe cartiere, deoarece reparaţiile se vor derula pe magistralele de legătură pe care există un singur rând de conducte.

Datoriile populaţiei către Termica se menţin la valoarea de 18 milioane de lei, în această lună fiind efectuate plăţi de doar 500.000.

Pe 7 august, se va desfăşura prima rundă a negocierii directe pentru stabilirea viitorului distribuitor, la care vor participa societăţile Termica şi Termonet, la aceasta din urmă acţionar majoritar fiind firma-mamă a producătorului agentului termic.

comments

comments




Leave a Reply

avatar