full screen background image

Trei dosare penale pentru infracţiuni la regimul rutier

politia_rutiera     Marţi, la ora 11.12, un echipaj rutier din cadrul Poliției municipiului Suceava a oprit în trafic, pe DJ 208A, în localitatea Udeşti, un bărbat, de 39 de ani, din oraşul Salcea, care conducea autoturismul, fiind înregistrat cu aparatul radar circulând cu viteza de 129 km/h, unde limita legală admisă este de 50 km/h.
În urma verificării în baza de date a permisului de conducere a celui în cauză, s-a constatat că acesta are permisul de conducere suspendat.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce urmează să fie soluţionat procedural.

La ora 11.20, poliţişti din cadrul Postului de poliție Pojorâta s-au sesizat despre faptul că un minor, de 13 ani, din localitate, a condus autovehiculul pe un drumul comunal denumit „Canișag”, de pe raza comunei Pojorâta, fără a poseda permis de conducere.
Din verificări, polițiștii au stabilit faptul că minorul a fost sunat pe telefonul mobil de tatăl său, care i-a solicitat să conducă autoturismul în cauză, de la locuință până în zona halelor dezafectate aparținând unei societăţi comerciale din Iași, parcurgând astfel circa 200 de metri.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce urmează a fi soluţionat procedural.

Miercuri, la ora 00.22, un echipaj rutier din cadrul Poliţiei municipiului Suceava a oprit, pe strada Şoseaua Humorului, din comuna Şcheia, autoturismul condus de un bărbat, de 38 de ani, din comuna Păltinoasa, care rula cu viteza de 94 km/h în localitate.
Întrucât conducătorul auto prezenta halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care a fost condus la spital, unde i s-au recoltat probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural.

comments

comments




Leave a Reply

avatar