full screen background image

Scafandrii ISU Suceava caută două persoane care ar fi dispărut

inec 1     Echipe ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Suceava, inclusiv scafandri, caută două persoane despre care se presupune că s-au înecat, una în râul Siret şi o alta într-un iaz de pe raza comunei sucevene Moara.

Purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, colonel Cristian Hociung, a declarat că scafandrii ISU Suceava caută, în râul Siret, în zona localităţii Roşcani, un pescar care ar fi fost văzut ultima oară sâmbătă seară şi care nu a revenit acasă.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Suceava, Anca Maria Badale, bărbatul, în vârstă de 65 de ani, cu domiciliul în Suceava, dar care locuieşte în Roşcani ar fi fost căutat de sora sa pe parcursul zilei după ce acesta nu a mai venit acasă, iar un cunoscut al acesteia ar fi spus că l-a văzut pregătindu-se să meargă la pescuit.

O altă intervenţie este în zona iazului din localitatea Vornicenii Mici din comuna Moara, unde este căutată o altă persoană despre care se presupune că s-a înecat după ce pe marginea iazului a fost găsită o pereche de pantofi de sport.

Localnicii susţin că pantofii de sport aparţin unui ieşean care lucrează la o stână din zonă.

comments

comments
Leave a Reply

avatar

Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza