full screen background image

Elevii botoșăneni invitați să intre în Forțele Navale

Zile decisive pentru viitorul elevilor de gimnaziu și de liceu din județul Botoșani, care sunt invitați să descopere frumusețea, provocările, oportunitățile și beneficiile oferite de o carieră în Armata României, din care sunt invitați să facă parte. 

Marți și miercuri, la Cinema Unirea din municipiul Botoșani, între orele 9.00 și 17.00,  Forțele Navale Române își promovează ofertele educaționale ale instituțiilor militare de învățământ și formare profesională din Constanța și Mangalia.

Expozițiile tehnice și militare sunt prezentate de marinarii, scafandrii militari, infanteriștii marini, studenții și elevii militari de la Academia Navală „Mircea cel Bătrân” și de la  Școala Militară de Maiștri Militari a Forțelor Navale.

Miercuri va fi rândul elevilor din Darabani și Dorohoi să viziteze expoziția de tehnică și armament și să cunoască mai bine oportunitățile și beneficiile oferite de o carieră în Armata României. 

Colonel Corneliu Pavel, purtătorul de cuvânt al Forțele Navale:

În cele trei zile de escală, echipajul Marinei Militare prezent în județul Botoșani împreună cu reprezentanți ai Centrului Militar Județean Botoșani se vor întâlni cu peste 1.000 de elevi de gimnaziu și liceu.

Vă recomandăm să citiți și:

Centru de cazare a populaţiei afectată de dezastre naturale

comments

comments