full screen background image

Peste 330 de plecări în staţiuni de odihnă şi tratament

OLYMPUS DIGITAL CAMERA     La Casa Judeţeană de Pensii Suceava se eliberează biletele de tratament pentru o nouă serie a anului 2014, anunţă directorul executiv Camelia Chitul, adăugând că plecarea în staţiuni se va face în intervalul  24-28 iulie.

Pentru această serie, CJP Suceava are alocate 331 de bilete, beneficiarii putând pleca în staţiunile „1 Mai”, Amara, Buziaş, Covasna, Geoagiu, Moneasa, Nicolina, Olăneşti, Sărata Monteoru, Pucioasa,  Bălţăteşti, Vatra Dornei, Felix, Eforie Nord, Mangalia, Tîrgu Ocna, Sîngeorz, Slănic Moldova, Sovata, Ocna Şugatar, Herculane, Lacul Sărat, Olăneşti şi Govora.

Listele cu repartiţia biletelor de tratament se afişează atât la sediul instituţiei, cât şi pe pagina de web a acesteia.
Chitul: “Persoanele care sunt beneficiare ale unui bilet de tratament trebuie să se prezinte la sediul instituţiei noastre cu biletul de trimitere-formular în regim special de la medic, în dublu exemplar, buletinul de identitate şi cuponul de pensie. Reamintesc că neprezentarea  beneficiarilor  care se regăsesc pe listele aprobate, în termen de 5 zile de la afişare, atrage redistribuirea biletelor  de tratament”.

Persoanele care au parte de gratuitate, precum cele cu handicap, veteranii de război, persecutaţii politic sau refugiaţii, vor aduce şi documentele doveditoare ale calităţilor amintite. Conform legii, solicitanţii trebuie să depună cererile cu cel mult 40 de zile înainte de demararea unei serii.

La ridicarea biletelor de tratament este obligatoriu să se prezinte titularul biletului, sau în cazuri excepţionale, o altă persoană, desemnată de către acesta, pe baza unei procure autentificate, din care sa rezulte că mandatarul este împuternicit să ia respectivul tichet.

comments

comments




Leave a Reply

avatar