full screen background image

Nouă zonă de agrement, în parcul Nada Florilor, din Fălticeni

catalin coman falticeni    Contractul de finanțare în vederea implementării proiectului de amenajare a unei zone de agrement în parcul Nada Florilor din Fălticeni a fost semnat la Agenția de Dezvoltare Nord Est, a anunţat primarul municipiului, Cătălin Coman.

Proiectul, finanţat din fonduri europene, este unul extrem de important pentru dezvoltarea oraşului și are o valoare de aproximativ 13,5 milioane de lei.

Prezent, marţi, în emisiunea “Audienţă în direct”, difuzată de Radio VIVA FM, Cătălin Coman a prezentat mai multe detalii despre proiect.

Coman: “Proiectul prevede construirea unei piscine acoperite în suprafață de aproape 2.000 de metri pătrați, construcție care va beneficia de centru SpA și săli de agrement, și a trei bazine în aer liber, unul de 325 de metri pătrați și adâncime de 4 metri dotat cu trambuline pentru sărituri, un bazin de 75 de metri pătrați și adâncime de 1 metru pentru copii și un bazin pentru adulți de 300 de metri pătrați dotat cu tobogane. Complexul va mai conține un teren de sport de 800 de metri pătrați, pentru fotbal, tenis de câmp, volei și baschet, parcări, alei pietonale, o pistă pentru biciclete, o cascadă, bănci și sistem de iluminat modern.”

comments

comments




Leave a Reply

avatar