full screen background image

4 minori din Şcheia au distrus autoturismul unui pescar, pe malul râului Suceava

pescar     Poliţia comunală Şcheia a fost sesizată, luni, la ora 10.00, prin 112, de un bărbat, de 57 de ani, din municipiul Suceava, despre faptul că, în timp ce se afla la pescuit, pe malul râului Suceava din satul Șcheia, patru minori i-au sustras un băț telescopic, l-au lovit cu pietre și i-au distrus autoturismul personal parcat în zonă, prejudiciul fiind de circa 600 de lei.

Din cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, în jurul orei 08.00, bărbatul s-a deplasat cu autoturismul personal pe malul râului Suceava, din comuna Șcheia, și a început să pescuiască.

În acel moment, 4 minori prezenți în zonă i-au cerut să le dea un băț de pescuit și, fiind refuzați, au început să arunce cu pietre, iar unul dintre ei i-a sustras un băț de pescuit și a fugit.

În timp ce persoana vătămată alerga după tânărul ce a sustras bățul de pescuit, a alunecat și a căzut în râul Suceava.

Atunci, cei patru minori s-au deplasat la autoturism, i-au dezumflat roțile, au distrus luneta și au sustras oglinzile laterale, iar din portbagaj, au sustras mai multe scule.

În urma investigațiilor, polițiștii au stabilit faptul că suspecți de comiterea faptei sunt patru minori, unul de 14 ani şi trei de 13 ani, toţi din comuna Şcheia

Cercetările continuă pentru stabilirea participației fiecăruia la comiterea faptelor și recuperarea prejudiciului.

comments

comments




Leave a Reply

avatar