full screen background image

Liderii dreptei discută despre candidatul unic la prezidențiale

lideri dreapta     Liderii partidelor de dreapta au o nouă întâlnire luni. Aceştia trebuie să găsească un candidat potrivit pentru Palatul Cotroceni, după ce fostul şef al Partidului Naţional Liberal a anunţat că nu va mai intra în cursa pentru alegerile prezidenţiale din toamnă.

Premierul Victor Ponta susţine că Antonescu a fost manipulat să ia o asemenea decizie. Potrivit unor informaţii, PNL şi PDL vor comanda sondaje, pentru a afla profilul prezidenţiabilului dorit de români.

Ulterior, într-o intervenţie televizată, premierul Victor Ponta l-a acuzat tot pe şeful statului pentru deciziile lui Antonescu, spunând că preşedintele l-a influenţat pe liderul PNL să se retragă.

“Nu ştiu dacă e definitivă această retragere. Nimic nu este definitiv în politică. Mă uit la faptul ca i s-a pregătit acest lucru. Şi nu de către noi, cei pe care era supărat în ultima perioadă, ci exact de cei pe care i-a crezut apropiaţi. A fost o chestiune lucrată şi era evident că, la un moment, ori se retrage, ori va fi retras pentru a face loc unei scheme la care se lucra demult şi s-a dat ordin pe unitate la toţi comentatorii să o sprijine”, a spus premierul Victor Ponta.

Între timp, liderii de dreapta caută soluţii pentru ca social democraţii să nu câştige prezidenţialele.

Retragerea lui Crin Antonescu din cursa pentru Preşedinţie a stârnit şi controverse. După ce preşedintele Camerei Deputaţilor a anunţat că era normal ca fostul şef PNL să nu mai candideze la alegerile prezidenţiale după ce a destrămat USL, vicepreşedintele Camerei Deputaților Dan Motreanu a reacţionat.

I-a transmis lui Valeriu Zgonea că are un complex Antonescu şi ar fi trebuit să înceteze cu atacurile de tip Dorel la adresa liberalului.

comments

comments




Leave a Reply

avatar