full screen background image

Femeie de 74 de ani prădată de un lanţ de aur, pe o stradă din Fălticeni

lant de aur     Poliţia municipiului Fălticeni a fost sesizată miercuri, la ora 11.00, de o localnică, de 74 de ani, despre faptul că luni a fost victima unei infracţiuni de furt.

Din cercetări, polițiștii au stabilit faptul că luni, în timp ce se deplasa pe str. Vasile Ciurea, din localitate, femeia a fost acostată de două persoane de sex masculin, ce se deplasau cu un autoturism.

Acestea, după ce au oprit, au întrebat-o unde se află spitalul, iar apoi au afirmat că sunt italieni, că au mama bolnavă, și vor să îi facă victimei un cadou, așa cum este obiceiul în Italia.

Astfel, cei doi i-au pus femeii pe deget un inel din metal de culoare galbenă și la gât un lănțișor din metal de culoare galbenă.

În acel moment, i-au desfăcut cheița de la lănțișorul personal, pe care persoana vătămată îl avea la gât, şi i-au sustras lănțișorul din aur, de 7 grame, cu medalion.

Ulterior, victima și-a dat seama că i-a fost sustras lănțișorul însă nu a sesizat atunci poliția, ci deabia după două zile, la inițiativa fiului ei.

Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, pentru identificarea autorilor şi recuperarea prejudiciului.

comments

comments




Leave a Reply

avatar