full screen background image

Femeie de 24 de ani, omorâtă de soţul ei, cu lovituri de cuţit, la Câmpulung

cutit     Marţi noapte, la ora 21.15, un bărbat, din municipiul Câmpulung Moldovenesc, a sesizat poliția, prin 112, despre faptul că, în urma unui scandal în familie, a observat o persoană de sex feminin ce prezintă leziuni în zona gâtului.

Polițiștii deplasați la faţa locului au identificat cadavrul unei femei, de 24 de ani, localnică, care prezenta leziuni vizibile la nivelul gâtului, decesul fiind constatat de echipajul de ambulanţă.

La faţa locului a fost identificat şi reţinut autorul faptei, care era soţul, în vârstă de 39 de ani, al victimei.

Cercetările au fost preluate de polițiștii Serviciului investigaţii criminale, sub coordonarea procurorului criminalist din cadrul Tribunalului Suceava.

Aceştia au stabilit că în seara de marţi, în jurul orei 21.00, pe fondul consumului de băuturi alcoolice şi a geloziei, bărbatul și-a lovit soţia cu pumnii, a înjunghiat-o, suprimându-i viaţa, după care a târât-o pe trepte până în faţa blocului.

În baza probatoriului administrat, s-a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpat şi reţinerea acestuia pentru o durată de 24 de ore, sub aspectul comiterii infracţiunii de omor.

În cursul zilei de miercuri, bărbatul urmează să fie prezentat Tribunalului Suceava, cu propunere de arestare preventivă.

Inculpatul a fost introdus în arestul I.P.J. Suceava.

comments

comments




Leave a Reply

avatar