full screen background image

Prefectura vrea un adevărat dispecerat integrat pentru situaţii de urgenţă

florin-sinescu-1     Prefectul de Suceava, Florin Sinescu, doreşte realizarea unui dispecerat integrat, cu atribuţii extinse, pentru gestionarea situaţiilor de urgenţă .

Această structură ar trebui să reunească toate instituţiile din zona operativă, în afara deja incluselor Inspectorate de Poliţie, de Jandarmi şi pentru Situaţii de Urgenţă, de Poliţia Locală şi de Serviciul de Ambulanţă.

Sinescu spune că o importanţă deosebită revin, în cazuri de inundaţii sau înzăpeziri, Sistemului de Gospodărire a Apelor şi Companiei de Drumuri Naţionale.

Sinescu: “Dacă putem vorbi de o îmbunătăţire, cred că am reuşit să avem o comunicare mult mai bună între structuri, pentru ca aceeaşi informaţie să o putem gestiona împreună. Am ridicat o problemă secretarului de stat Raed Arafat, aceea de a realiza un dispecerat integrat, cu toate structurile implicate în zona operativă. Aceste servicii permanente trebuie completate de grupe operative cu personal din alte zone, să putem avea o gestiune cât se poate de bună a situa’iilor de urgenţă.”

comments

comments




Leave a Reply

avatar