full screen background image

Propunerea săptămânii 6 – 12 Ianuarie

PROPUNEREA-SAPTAMANII-CU-ADD31Viva FM propune, tu alegi!

     Cele mai noi piese din lumea muzicală internaţională şi din cea autohtonă se aud, zilnic, la Viva FM!

Tu decizi, tu votezi, tu alegi!

Trei piese care alcătuiesc Propunerea Săptămânii, aşteaptă să devină preferatele tale! Piesa care va aduna cele mai multe voturi, va intra în playlistul Viva FM!

  • BEYONCE – Drunk In Love (feat. Jay Z)
0:00

Beyonce  revoluţionează industria muzicală şi scrie istorie cu 17 teasere video şi un nou album ce îi poartă numele, arată o copertă neagră pe care stă scris cu roz “BEYONCE”. Deşi nu exista niciun zvon despre această lansare, Queen B schimbă regulile jocului şi face, probabil, cea mai bună mişcare de marketing din ultimii 20 de ani.

Magnitudinea la care a fost realizat acest proiect (nimeni nu a suflat o vorbă către presă, nu s-a ştiut nimic înafară de câteva shootinguri video) este nemaintâlnită în istoria industriei muzicale.  De pe noul album, vă propunem Beyonce feat Jay Z, Drunk in Love.

  • LILY ALLEN – Hard Out Here
0:00

Deşi a mai avut câte-o colaborare din când în când în ultimii ani, putem spune că adevărata revenire a lui Lily Allen se produce cu “Hard Out Here“, în care britanica este mai acidă ca niciodata şi, fără nicio subtilitate, ironizează câţiva dintre colegii de breaslă.

Hard Out Here” este primul single ce promovează următorul album Lily Allen, care va apărea în acest an, la cinci ani de la “It’s Not Me, It’s You” apărut în 2009. Deşi în urmă cu ceva timp anunţase că revenirea sa pe scenă se va produce sub numele Lily Rose Cooper, luat după căsătorie, se pare că artista s-a  răzgândit.

  • MIKA – Stardust (&Chiara)
0:00

Născut în Beirut, crescut în Paris şi stabilit apoi în Marea Britanie, MIKA este un artist total şi un geniu în muzică: cel puţin aşa e normal să considerăm dacă luăm în calcul faptul că a compus primul său cântec la doar 7 ani, a suferit de dislexie – drept pentru care până la 12 ani a fost educat acasă de către mama sa şi a urmat apoi Royal College Music.

Cel mai nou LP al său va fi lansat în Italia, se numeşte Songbook – Volume 1 şi include piese de pe precedentele sale 3 albume, plus câteva noi versiuni ale unor hituri mai vechi. Există însă şi noutăţi absolute, iar una dintre acestea reprezintă propunerea noastră din această săptămână:  un duet înregistrat în compania unei soliste mult apreciate in Italia!

Stardust, cu Mika şi Chiara!

Ce alegi săptămâna aceasta?

  • LILY ALLEN - Hard Out Here (67%)
  • BEYONCE - Drunk In Love (feat. Jay Z) (33%)
  • MIKA - Stardust (&Chiara).mp3 (0%)
Loading ... Loading ...

comments

comments




Leave a Reply

avatar