full screen background image

Trei persoane rănite, după cu un şofer a depăşit o coloană de autovehicule

ambulanta-suceava      Marţi, la ora 10.00, pe DN 17, în afara oraşului Gura Humorului, un tânăr, de 25 de ani, din comuna Păltinoasa, în timp ce conducea autoturismul, din cauza nepăstrării unei distanţe suficiente, nu a observat autovehiculele din fața sa, oprite în coloană, la trecerea la nivel cu cale ferată.

Din acest motiv, a intrat în coliziune faţă-spate cu autoturismul condus de un bărbat, de 46 de ani, din municipiul Suceava.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală uşoară a conducătorului auto vinovat de producerea accidentului, ce necesită 11-13 zile de îngrijiri medicale şi a pasagerilor din autoturismul condus de acesta, respectiv o tânără, de 18 ani, din comuna Păltinoasa, ce necesită 15-17 zile de îngrijirii medicale, şi o femeie, de 74 de ani, din comuna Păltinoasa, ce necesită 5-7 zile de îngrijirii medicale.

Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care li s-au recoltat probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

comments

comments




Leave a Reply

avatar