full screen background image

Pregătirea alegerilor europarlamentare, în grafic

referendum      În ultimele zile au fost întocmite listele cu magistraţi, jurişti şi persoane care se bucură de prestigiu din rândul cărora vor fi desemnaţi preşedinţii şi locţiitorii secţiilor de votare.

Prefectul Sucevei, Florin Sinescu, a declarat că, în perioada imediat următoare, Ministerul Afacerilor Interne va tipări buletinele de vot şi va confecţiona ştampilele cu menţiunea “VOTAT”, aceastea urmând să fie distribuite în teritoriu cu 2 zile înainte de alegeri.

El a adăugat că toţi preşedinţii şi locţiitorii secţiilor vor fi instruiţi în cadrul “unei acţiuni itinerante Suceava – Fălticeni – Rădăuţi – Câmpulung Moldovenesc”.

Sinescu: “În acest moment, avem asigurată paza pentru toate secţiile de vot care vor funcţiona în judeţ. Am avut şi o întâlnire cu cei de la Inspectoratul Judeţean de Poliţie, pentru a dispune măsuri de asigurare a liniştii şi ordinii publice în această perioadă, precum şi monitorizarea zonelor de publicitate electorală, astfel încât toţi competitorii să aibă condiţii egale de a-şi expune materialele de publicitate electorală. Sperăm că nu vor exista probleme desosebite. Toţi factorii implicaţi sunt pregătiţi să gestioneze scrutinul electoral din 25 mai.”

comments

comments




Leave a Reply

avatar