full screen background image

Asociaţia Judeţeană de Fotbal are suportul Federaţiei în dezvoltarea de noi proiecte

frf sv 1    Şeful Asociaţiei Judeţene de Fotbal Suceava, Ciprian Anton, a primit vizita a doi delegaţi ai Federaţiei Române de Fotbal, pentru a discuta nevoile fotbalului sucevean şi suportul forul de conducere îl poate oferi pentru viitoarele proiecte.

Delegaţii FRF au fost fostul atacant stelist Victoraş Iacob, conducător al Biroului pentru Promovarea Fotbalului, şi Lucian Vişcoţel, director de proiecte şi programe.

Lucian Vişcoţel a declarat că asociaţiile judeţene de fotbal trebuie să caute şi alte surse de finanţare în afară de fondurile oferite de Federaţie, iar pentru asta trebuie să înveţe să scrie proiecte.

Vişcoţel: “Trebuie să dezvoltăm capacitatea fiecărei asociaţii de a concepe proiecte. Este important să aducem bani şi din alte surse, nu doar din cele ale Federaţiei. A ajuta fenomenul sportiv presupune o intervenţie sistematică şi elaborată. Încercăm să-i ajutăm pe toţi cei care au nevoie de aşa ceva.”

Victoraş Iacob a spus că a venit la Suceava pentru a depista nevoile Asociaţiei Judeţene şi s-a declarat mulţumit de deschiderea pe care o au reprezentanţii fotbalului sucevean.

Iacob: “FRF vrea să-şi arate sprijinul pentru cei care au deschidere către noi proiecte, către ideea de a dezvolta fotbalul românesc. În judeţul Suceava, chiar am văzut o deschidere către acest lucru, şi vor avea tot sprijinul nostru. Vom fi alături de ei, şi nu numai de cei de aici, ci de toată ţara, vrem să ajutăm. Bineînţeles, vom avea nevoie şi de ajutorul lor, pentru că numai împreună putem face treabă, putem reuşi.”

comments

comments




Leave a Reply

avatar