full screen background image

Piesa de teatru “Tu eşti Eu”, la Oscar Wilde

tu esti eu     Restaurantul Oscar Wilde din Suceava va găzdui joi, 17 aprilie, de la ora 20.00, reprezentaţia spectacolului “Tu eşti Eu”, dupa piesa “TIGRUL”, de Murray Schisgal, în interpretarea actorilor Mădălina Anea şi Paul Diaconescu, parteneri şi în viaţa cotidiană.

Cuplul Mădălina Anea (suceveancă la origine) – Paul Diaconescu a devenit cunoscut dupa prestaţia recentă a tinerilor actori din telenovela românească “Îngeri pierduţi”, difuzată de postul AcasaTV.

Povestea spectacolului arata că, într-o seară ploioasă, un bărbat răpeşte o femeie de pe stradă. O sechestrează. O ameninţă. Ea încearcă, prin toate modalităţile, să scape. Nu reuşeşte. Uşor, ei ajung să se destăinuie unul altuia. Apare chiar “sindromul Sthockolm” – victima se îndrăgosteşte de agresor. Cei doi susţin acelaşi discurs. Finalul: se mai întâlnesc? Depinde… Acţiunea se desfăşoară între momente de suspans, teroare, senzualitate, forţă, teamă şi fragilitate. Este un caleidoscop de sentimente. Cele două personaje sunt o radiografie vie a senzaţiilor prin care o fiinţă umană poate trece – de la agonie la extaz. Finalul este la fel de surprinzător ca piesa însăşi, lăsându-te să ţi-l imaginezi singur.

Piesa de teatru “Tu eşti Eu” a avut premiera la Teatrul Mignon din Bucureşti, în data de 12 aprilie.

Preţul unui bilet este de 10 lei.

Cei doi protagonişti ai piesei de teatru “Tu eşti Eu” vor fi prezenţi joi, 17 aprilie, în cadrul emisiunii “Dimineţi animate”, difuzată la Radio VIVA FM.

comments

comments




Leave a Reply

avatar