full screen background image

DNA a extins urmărirea penală în cazul lui Mazăre

Radu Mazare     Procurorii Direcției Naționale Anticorupție au extins urmărirea penală pentru fals în declarații în dosarul primarului Constanței, Radu Mazăre.

“Am depus un înscris, respectiv contractul meu de împrumut de acum zece ani. M-au anunțat că au extins urmărirea penală pentru fals în declarațiile mele de avere. Și am stat să studiez dosarul”, a declarat miercuri Radu Mazăre, la ieșirea din sediul DNA.

El nu a vrut să dezvăluie informații din dosar, ca să nu fie “reclamat” din nou de procurorul-șef al DNA, Laura Codruța Kovesi, care marți a sesizat Consiliul Superior al Magistraturii în cazul unor declarații ale lui Mazăre despre magistrați.

“Trăim într-o țară în care nu eu trebuie să mă dezvinovățesc, că de ce am împrumutat un prieten grec, că de ce un alt prieten îmi dă niște bani. Suntem într-o țară în care cei care acuză trebuie să demonstreze că eu sunt vinovat. Nu eu acum ies și în fața întregii țări trebuie să explic viața mea. (…) De când sunt primar încontinuu mă dezvinovățesc”, a afirmat Mazăre.

Primarul Constanței, Radu Mazăre, s-a prezentat la sediul DNA pentru a fi audiat în dosarul în care este acuzat că a primit 175.000 euro mită de la omul de afaceri Avraham Morgenstern.

comments

comments




Leave a Reply

avatar