full screen background image

“Şcoala Altfel” încheiată la spital pentru un elev din Cornu Luncii

ambulanta-suceava     Un copil de 13 ani a ajuns la spital, după ce a fost lovit de un coleg, cu un an mai mare. Cei doi particpau, alături de alţi elevi, la o activitate în cadrul Programului “Școala Altfel”, desfăşurată la Căminul Cultural din localitate.

Luni, în jurul orei 15.00, agenţii Postului de poliţie Cornu Luncii au fost sesizați despre faptul că un elev al școlii din localitate, în vârstă de 13 ani, a fost lovit de un coleg, de 14 ani, din aceeaşi localitate, în incinta Căminului Cultural din comuna Cornu Luncii.

Poliţiştii deplasați la faţa locului au stabilit faptul că, între orele 11.00 – 14.00, la căminul Cultural din satul Cornu Luncii, unitatea școlară a organizat activități în cadrul Programului “Școala Altfel”, la care au participat elevii școlilor Cornu Luncii, Sasca Mare și Băișești.

După terminarea acestui program, în jurul orei 14.30, la plecare spre domiciliu, în urma unui conflict spontan, elevul de 14 ani, aflat în curtea căminului cultural, l-a lovit pe un coleg, provocându-i leziuni.

Minorul a fost transportat de părinți la spital, pentru îngrijiri medicale.

În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

comments

comments




Leave a Reply

avatar