full screen background image

Fetiţă de 3 ani lovită de o maşină a cărei şofer a părăsit locul faptei

Politia rutiera     O fetiţă a fost lovită, de o maşină, în faţa unei şcoli din Moldoviţa. Autorul faptei a părăsit locul accidentului şi, identificat, la domiciliu, de către poliţişti, a declarat că nu a simțit să fi lovit vreo persoană.

Luni, în jurul orei 13.30, agenţii Postului de poliție Moldovița au fost sesizaţi despre faptul că, pe DC “Demacușa”, un pieton a fost lovit și accidentat de un autoturism, al cărui conducător auto a plecat de la locul accidentului.

Din cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, în jurul orei 12.45, un bărbat, de 56 de ani, din comuna Moldovița, în timp ce conducea autoturismul, pe DC “Demacușa”, a oprit în fața școlii generale, unde era oprit și microbuzul unității de învățământ.

La plecarea de pe loc, din neatenție, a lovit o minoră, în vârstă de 3 ani, localnică, care circula pe partea stânga, în aceiași direcție de mers, aceasta aflându-se într-un grup de copii.

În urma producerii accidentului, minora a fost proiectată pe carosabil, suferind ușoare leziuni, ulterior fiind transportată la spital, unde a fost examinată, fără a necesita internarea.

Din cercetări, polițiștii au stabilit și faptul că minora nu era supravegheată de părinți sau de altă persoană responsabilă și este posibil să fi circulat pe partea carosabilă.

După producerea accidentului rutier, şoferul nu a oprit la fața locului, deplasându-se la domiciliu, unde a fost identificat de poliţişti.

Bărbatul a declarat faptul că nu a văzut sau simțit să fi accidentat vreo persoană, iar în urma examinării autoturismului acestuia, nu au fost identificate avarii sau urme specifice producerii unui accident de circulație.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care i s-au recoltat probe de sânge, în vederea determinării alcoolemiei.

În cauză, s-a întocmit dosar penal care va fi soluţionat procedural.

comments

comments




Leave a Reply

avatar