full screen background image

Zâmbete pentru copiii cu Sindromul Down de la centrul din Mihoveni

crucea rosie sv Crucea Roşie Suceava organizează duminică, 23 martie, o acţiune de ajutorare a copiilor aflaţi la „Centrul de tip familial” din satul Mihoveni, comuna Şcheia.

Evenimentul se desfăşoară în contextul „Zilei Mondiale a Sindromului Down”, cu ocazia căreia voluntarii suceveni vor să tragă un semnal de alarmă privind situaţia copiilor instituţionalizaţi.

Un grup de aproximativ 10 tineri vor încerca să aducă un zâmbet pe feţele copiilor din cadrul centrului din Mihoveni, printre care se afla si copii afectaţi de Sindromul Down, oferindu-le acestora pachete cu fructe şi jucării.

De asemenea, voluntarii Crucii Roşii vor petrece câteva ore alături de copii, pe care îi vor învăţa jocuri şi poezii.

“Încercăm, cu această ocazie, să îi sprijinim şi pe cei mai puţin norocoşi ca noi şi să contribuim cât de puţin la bucuria copiilor. Mulţumim pe această cale tuturor partenerilor şi susţinătorilor Crucii Rosii, care au făcut posibilă desfăşurarea acestui eveniment”, a declarat Ioana Cîmpan voluntar la Crucea Roşie Suceava.

De-a lungul timpului, voluntarii Crucii Roşii au mai organizat în Suceava acţiuni similare de colectare de alimente, jucării şi îmbrăcăminte pentru copiii din familiile nevoiase.

comments

comments




Leave a Reply

avatar