full screen background image

O cisternă cu combustibil s-a răsturnat, între Ilişeşti şi Stroieşti (foto)

cist 2     O cisternă încărcată cu 20 de tone de combustibil s-a răsturnat, miercuri, în afara şoselei, între localităţile Ilişeşti şi Stroieşti, pe DN 17, iar circulaţia în zonă este blocată, reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) afirmând că nu există pericol de explozie.

Purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, Alin Găleată, a declarat  că respectiva cisternă, încărcată cu 20 de tone de motorină, s-a răsturnat pe o parte, în afara şoselei, între localităţile Ilişeşti şi Stroieşti, fără a se înregistra victime.

Găleată a spus că, din motive de securitate, circulaţia pe DN17, în zona respectivă, a fost blocată, fiind luate măsuri de siguranţă pentru participanţii la trafic, în zonă fiind mobilizaţi 15 pompieri cu trei autospeciale, precum şi poliţişti.

La ora 12:55, transvazarea s-a finalizat iar echipajele prezente la faţa locului au început operaţiunile pentru repunerea pe roţi a cisternei.

Cu ajutorul pernelor pneumatice şi al altor accesorii din dotarea autospecialei pentru decarcerare grea, pompierii au stabilizat cisterna, iar două utilaje au tras şi au repus pe carosabil autovehiculul, lucru înregistrat la ora 13:22.

În urma accidentului nu s-au înregistrat victime sau persoane care să solicite asistenţă medicală.

Comisarul-şef Cristian Papuc de la Poliţia Judeţeană Suceava a declarat, la rândul său, că accidentul s-a produs după ce şoferul cisternei a pierdut controlul volanului, autovehiculul ieşind în afara şoselei şi răsturnându-se.

comments

comments




Leave a Reply

avatar