full screen background image

200 de arbori vor fi plantaţi în municipiul Suceava

Plantari pomi     În cadrul campaniei de curăţenie din această primăvară, în municipiul Suceava vor fi plantaţi, pe spaţiile verzi dintre blocuri, şi 200 de arbori, din speciile tei, stejar şi salcie.

Primarul Ion Lungu a spus că, deşi în fiecare an au fost plantaţi puieţi de arbori şi arbuşti, în toate cartierele, rezultatele au lăsat de dorit, pentru că, de multe ori, aceştia nu au mai ajuns unde trebuia, ci în cu totul alte locuri.

Lungu: “Anul acesta, plantarea arborilor se va face de către cei de la Direcţia Domeniului Public, pe spaţiile verzi din jurul blocurilor. Aceştia vor înlocui arborii uscaţi sau periculoşi care au fost tăiaţi în iarnă, pentru care am avut reclamaţii peste reclamaţii, deşi erau nejustificate, fiind vorba de lucrări necesare, stabilite de specialişti, pentru siguranţa populaţiei”.

De asemena se va completa gardul viu, pe Calea Unirii.

Primarul Ion Lungu a mai spus, astăzi, că Primăria pregăteşte 377.000 de răsaduri de flori, pentru a fi plantate în luna aprilie.

Lungu: “Mai sunt pregătite 2.000 de ghivece cu muşcate, care vor fi amplasate pe stâlpii de iluminat, şi 700 de de jardiniere, ce vor înfrumuseţa zonele din preajma instituţiilor publice.”

comments

comments




Leave a Reply

avatar