full screen background image

Handbaliştii suceveni, învinşi de Steaua Bucureşti

handbal 2302     Ieri după amiază, a avut loc confruntarea dintre CSU Suceava şi Steaua Bucureşti, contând pentru etapa a XVIII-a a Ligii Naţionale de handbal masculin.

Sucevenii au fost învinşi cu 24-29 (7-17), în meciul disputat în sala Liceului cu Program Sportiv.

Antrenorul sucevenilor, Răzvan Bernicu, a felicitat echipa bucureşteană pentru victoria obţinută şi a recunoscut că elevii săi au făcut prea multe greşeli.

Bernicu: “După cum am spus şi înainte de joc, s-a văzut plusul de experienţă al adversarilor noştri. Am făcut, probabil, cel mai slab meci al nostru din actualul sezon, mai ales în prima repriză, când am comis foarte multe greşeli individuale de care adversarul a profitat din plin. Când ai în faţă jucători ca Georgescu sau Cian, aceştia nu te iartă. În repriza a doua, am încercat să revenim în joc, dar deja erau 10 goluri diferenţă. Asta e, trebuie să învăţăm din greşeli. Oricum, Steaua a meritat victoria.”

Portarul Stelei, Ştefan Laufceac, a felicit echipa suceveană pentru modul în care a luptat, declarând că Universitatea are jucători de perspectivă, care, cu timpul, vor pune multe probleme adversarilor.

comments

comments




Leave a Reply

avatar