full screen background image

Radu Mazăre, citat la DNA

Radu Mazare     Primarul Constanţei, Radu Mazăre, a anunţat, miercuri, la ieşirea de la DNA Constanţa, că i s-a adus la cunoştinţă că este urmărit penal de procurorii DNA pentru abuz în serviciu în trei noi dosare legate de retrocedări de terenuri.

El a mai spus că nu a primit nicio restricție din partea procurorilor anticorupţie şi că procurorul care se ocupă de cazul său este acelaşi care îl anchetează şi pe şeful Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Constantinescu, informează Mediafax.

“Au fost două speţe legate de terenuri şi mai este o a treia cu doi care s-au judecat. Trebuia să fi predat terenul unuia şi fiindcă nu i l-am predat, instanţa a obligat Primăria la cheltuieli de judecată şi despăgubiri de câteva zeci de mii de lei şi eu sunt vinovat pentru asta, dar nu ştiu amănunte, trebuie să mă duc la birou. Am lua la cunoştiinţă învinuirile şi mi-a spus că dacă doresc să vin să dau o declaraţie, dacă nu, să înaintez un memoriu în care să explic”, spus Mazăre, care a precizat că terenul respectiv ar avea câteva sute de metri pătraţi.

Acesta a menționat că cel mai probabil va depune un memoriu la DNA, după ce se va consulta cu avocatul.

comments

comments




Leave a Reply

avatar