full screen background image

Deputatul Mircea Grosaru a murit

Mircea Grosaru     Deputatul minorităţii italiene Mircea Grosaru, în vârstă de 61 de ani, a murit, azi, la orele prânzului, în urma unui infarct, la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Suceava.

Potrivit medicilor, Mircea Grosaru a suferit un “infarct miocardic acut”, respectiv stop cardio-respirator neresuscitabil.

Deputatul Grosaru, de profesie avocat, se afla la cel de-al patrulea mandat din partea minorităţii italiene, fiind membru al Comisiei Juridice.

În vârstă de 61 de ani, Mircea Grosaru era şi preşedinte al Asociaţiei Italienilor din România.

Conducerea Spitalului Judeţean Suceava a trimis următorul comunicat:

“Vă aducem la cunoştinţă că în data de 03.02.2014, ora 9,34  s-a prezentat la Unitatea de Primire a Urgenţelor din Spitalul Judeţean de Urgenţă „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava pacientul GROSARU MIRCEA în vârstă de 61 ani care a fost diagnosticat cu „Sindrom coronarian acut, şoc cardiogen, bloc de ram drept recent instalat”.
În urma investigaţiilor paraclinice efectuate, s-a decis internarea în secţia Cardiologie – Terapie Intensivă Coronarieni, urmând a se efectua coronarografia în scopul confirmării diagnosticului şi stabilirii conduitei terapeutice.
Pe fondul instabilităţii hemodinamice accentuate (valori tensionale scăzute), pacientul a instalat stop cardio-respirator, care nu a putut fi resuscitat, în ciuda manevrelor de resuscitare efectuate, ulterior declarându-se decesul la ora 11,30.”

comments

comments




Leave a Reply

avatar