full screen background image

Trei dosare penale pentru infracţiuni la regimul rutier

POLITIST     Ieri dimineaţă, la ora 06.25, pe strada 22 Decembrie, din municipiul Vatra Dornei, Eduard L., de 24 de ani, din localitate, în timp ce conducea autoturismul, a derapat şi a intrat în coliziune cu un stâlp, rezultând pagube materiale.
În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o concentraţie de 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i recoltate probe biologice de sânge, pentru stabilirea alcoolemiei.
I s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

Aseară, la ora 21.35, pe DN 17, pe raza comunei Pojorâta, polițiștii au oprit pentru control un autoturism înmatriculat în străinătate, condus de Dumitru B., de 46 de ani, din comuna Cornu Luncii.
În urma verificărilor, s-a constatat că numerele de înmatriculare sunt false și aparțin probabil altui autovehicul, iar pentru autoturismul în cauză, conducătorul auto a prezentat un certificat de înmatriculare din altă țară.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

Azi noapte, la ora 00.05, pe strada Calea Unirii, din municipiul Suceava, polițiștii au oprit pentru control autoturismul condus de Dan A., de 45 de ani, din comuna Ipoteşti.
Deoarece acesta prezenta halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i recoltate probe biologice de sânge, pentru stabilirea alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

comments

comments




Leave a Reply

avatar