full screen background image

De Sfântul Valentin ascultăm “Sinatra, With Love”

Frank Sinatra     Cu ocazia Sfântului Valentin, familia lui Frank Sinatra a anunțat că va lansa o nouă compilație cu muzica celebrului artist. Aceasta se intitulează “Sinatra, With Love” și va include melodii înregistrate atât la casa de discuri Reprise, cât și la Capitol Records.
Frank Sinatra a lucrat cu cei de la Capitol Records din 1951 până în 1960, când a decis să-și deschidă propria casa de discuri, Reprise Records. Însă, în ciuda succesului de care se bucura, Sinatra nu a reușit să aducă pe profit compania. Acesta a vândut afacerea lui Warnes Music în 1963, dar a păstrat casa de discuri. Ulterior, Reprise Records a ajuns cel mai important label al anilor ’70, având în catalogul său nume precum Neil Young, Emmylou Harris, Arlo Guthrie, Norman Greenbaum, Jethro Tull, T. Rex, Frank Zappa și Ry Cooder.
Reprise Record este în continuare una dintre cele mai importante case de discuri din America, iar portofoliul ei îi include pe Neil Young, Fleetwood Mac, Josh Groban, Green Day, Eric Clapton, Disturbed, Seal, My Chemical Romance și Tom Petty. În anul 2007, copiii lui Frank Sinatra, Nancy, Frank Jr și Tina au înființat Frank Sinatra Enterprises pentru a administra drepturile de autor. În apropierea Sfântului Valentin, sărbătorit pe 14 februarie, aceștia au anunțat că vor lansa pe 31 ianuarie o compilație nouă ce va include piese înregistrate de Frank Sinatra la ambele case de discuri.

comments

comments
Leave a Reply

avatar

Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza