full screen background image

PSD Suceava şi-a prezentat priorităţile pentru acest an

consilieri psd     Mai mulţi membri ai PSD Suceava, o parte dintre ei consilieri locali, au susţinut, astăzi, o conferinţă de presă, la sediul partidului, în care şi-au prezentat principalele obiective pentru anul în curs.

Preşedintele PSD Suceava, senatorul Ovidiu Donţu, a vorbit despre proiectul de refacere a reţelei stradale din municipiul reşedinţă de judeţ şi de realizarea parcului industrial în municipiul Suceava: “Proiectul de refacere a reţelei stradale are o valoare de 8 milioane de euro. Obiectivul conţine modernizarea a 10 străzi din Suceava, realizarea a 3 poduri şi a pasajului peste calea ferată, la Iţcani. Un punct major rămâne şi realizarea parcului industrial, în municipiul Suceava. Finalizarea schimbării reţelelor termice din oraş e un alt proiect important. Mai sunt de investit 20 milioane de euro pentru refacerea integrală a reţelelor de distribuţie.”

Medicul Tiberiu Brădăţan crede în progarmul de sănătate prin educaţie: “E un proiect generos, dar aici intervine şi rolul Primăriei. Ne dorim reactivarea, la Suceava, a concursului “Sanitarii pricepuţi”, care presupune o implicare a copiilor în ceea ce înseamnă sănătatea, în viitor. Vrem ca şi în instituţiile publice să venim cu nişte cursuri de prim ajutor, de resuscitare.”

Cornel Grosar crede că sportul sucevean trebuie revitalizat: “Cred că trebuie revitalizat sportul sucevean. Nu mă simt bine ca Suceava să nu mai aiba handbal şi fotbal, acolo unde erau cândva. Nu mai avem volei şi rugby de top. Valorile sucevene trebuie aduse în faţă.”

Eugen Girigan vrea reorganizarea serviciului de administrare a străzilor din Primăria Suceava: “Trebuie o etapizare, pe cartiere, a reabilitărilor stradale, pentru ca fiecare să ştie în ce an se vor realiza lucrări la el în zonă şi în ce cuantum financiar.”

Doiniţa Cocriş a vorbit despre adopţiile câinilor fără stăpân: “Reuşim să dăm spre adopţie cam 80 de câini pe lună. Nu am pus presiune pe Primăria Suceava pentru această activitate. Încercăm să o rezolvăm cu fondurile noastre. Ne-au promis cei cu care lucrăm că vor lua circa 300 de câini pe lună. Adopţiile se fac la dorinţa unor oameni din Germania. Câinii sunt văzuţi pe net, pleacă, de aici, într-un adăpost în Germania şi, de acolo, sunt repartizaţi.”

comments

comments




Leave a Reply

avatar