full screen background image

Concert Avicii la București pe 2 mai 2014

Avicii      Avicii, artistul care a cucerit topurile internaționale cu hitul “Wake me up”, va concerta pentru prima oară în România pe data de 2 mai 2014.  Evenimentul va avea loc la Pavilionul Central Romexpo din București, concertul făcând parte din turneul de promovare a albumului său de debut, intitulat “True”.
Organizatorul evenimentului, MEI Concerts Entertainment, promite un spectacol inedit, anunțând că publicul va avea parte de multe surprize.
“Pentru o experiență de neuitat am hotărât să realizăm în cadrul evenimentului un show nemaivăzut de efecte și lumini. În plus participanții VIP vor avea parte de o intrare separată și de o zonă special amenajată, iar rezervarea VIP se va face doar telefonic. Pentru prima dată în cadrul unui eveniment de o astfel de amploare, clienții VIP vor beneficia de servire exclusivă la masă. Vă promitem un concert incendiar ce se va sfârși în zori, la orele 03:00 dimineața”, a declarat Ross Ranallo, Director MEI Concerts Entertainment.
Biletele pentru concertul Avicii de la București sunt disponibile în rețeaua bilete.ro. Prețurile acestora variază între 100 și 300 de lei, în funcție de poziția locurilor față de scenă.

 

comments

comments




Leave a Reply

avatar