full screen background image

3 dosare penale pentru şoferi băuţi

POLITIST     Ieri dimineaţă, în jurul orei 09.05, un echipaj rutier din cadrul Poliţiei oraşului  Gura Humorului, în timp ce acţionau pe DN 2E, pe raza localităţii Capu Codrului, a oprit pentru control autoturismul condus de Dumitru T., de 35 de ani, din comuna Cornu Luncii.
Deoarece conducătorul auto emana miros de băuturi alcoolice, a fost testat cu  aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care a fost condus la spital, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.
I s-a întocmit dosar penal.

Ieri după amiază, la ora 16.00, o patrulă din cadrul Secţiei 8 Poliţie Rurală  Adâncata, în timp ce se afla în serviciul de patrulare, pe raza comunei Mitocu Dragomirnei, a oprit pentru control, pe un drum comunal, autoturismul condus de Petru L., din localitate.
Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care a fost condus la spital, unde i-au fost prelevate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii îmbibaţiei alcoolice.
I s-a întocmit dosar penal

Azi noapte, la ora 02.41, Poliţia municipiului Suceava a  fost sesizată, prin “S.N.U.A.U 112”, despre faptul că, în parcarea din spatele unui bloc, de pe B-dul George Enescu, a avut loc un eveniment rutier, în care a fost implicat un conducător auto aflat sub influenţa băuturilor alcoolice.
Polițiștii, deplasați operativ la faţa locului, l-au identificat pe Andrei C., de 21 de ani, din comuna Brodina, care a condus autoturismul în parcarea din spatele unui bloc şi a distrus un stâlp de iluminat public, apoi a tamponat două autoturisme parcate.
Întrucât tânărul prezenta halenă alcoolică, a fost testat  cu aparatul etilotest, rezultând valoarea de 0,97 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind ulterior condus la spital, unde i s-au recoltat probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.
I s-a întocmit dosar penal.

comments

comments




Leave a Reply

avatar