full screen background image

4 dosare penale pentru infracţiuni la regimul rutier

politia_rutiera     Ieri dimineaţă, la ora 09.05, pe DJ 209 D, pe raza comunei Dărmăneşti, polițiștii au oprit în trafic autoturismul condus de Ilie O., de 51 de ani, din localitate.
Întrucât acesta emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i recoltate probe biologice de sânge, pentru stabilirea alcoolemiei.
În cauză, s-a întocmit dosar penal.

Tot ieri, la ora 08.20, Vasile I., de 43 de ani, din oraşul Gura Humorului, în timp ce conducea autoutilitara, pe B-dul Bucovina, din localitate, a intrat în incinta unei staţii de carburanţi în vederea alimentării autovehiculului.
În urma unor neînţelegeri cu angajaţii staţiei, privind cantitatea de carburant şi contravaloarea acestuia, Vasile I., care se afla în stare avansată de ebrietate, a provocat scandal.
Polițiștii deplasați la fața locului au procedat la testarea repetată cu aparatul etilotest a conducătorului auto însă, din cauza stării avansate de ebrietate în care se afla, acest lucru nu a fost posibil, fiind condus la spital, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză, s-a întocmit dosar penal.

Aseară, la ora 19.00, pe DJ 291A, pe raza comunei Grămești, polițiștii au oprit pentru control mopedul înregistrat, condus de Mihai C., de 44 de ani, din comuna Zamostea.
Din verificările efectuate în bazele de date ale poliției, s-a stabilit faptul că Mihai C. nu deține permis de conducere pentru nici un tip de autovehicul.
În cauză, s-a întocmit dosar penal.

Azi noapte, la ora 22.40, pe strada Unirii, din municipiul Vatra Dornei, polițiștii l-au depistat în trafic pe Vasile C., de 31 de ani, din judeţul Maramureş, care conducea auto fără a avea montate plăcuțe cu număr de înmatriculare.
Fiind verificat în baza de date, s-a constatat că acesta nu posedă permis de conducere, iar în urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o concentraţie alcoolică de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care i s-au recoltat probe biologice, pentru stabilirea alcoolemiei.
În cauză, s-a întocmit dosar penal.

comments

comments




Leave a Reply

avatar